"Verbeter de wereld en begin bij jezelf

Alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde"

Cursus intuïtieve ontwikkeling

De cursus bestaat uit 4 lessen, waarin de grondbeginselen van "Intuïtieve Ontwikkeling" uitgelegd en ervaren worden.

We beginnen elke les met een meditatie/visualisatie, die je goed gecentreerd in jouw eigen kracht zet.

De tweede deel is gebaseerd op één van de onderstaande thema’s.

Er is dan ruimte om jouw ervaringen te delen, naar eigen behoefte. Hier onderaan staan enkele onderwerpen beschreven.  

Kosten: €175

4 lessen

Inclusief cursusmap, koffie, thee 

Aura verkennen

Het energieveld om ons lichaam, ook wel aura genoemd, bevat allerlei informatie over onze gezondheid en onze persoonlijkheid. Tijdens de basiscursus leert u de aura’s van anderen verkennen. 

 

Invloed van chakra’s

Ons lichaam kent energiepoorten die ook wel chakra’s genoemd worden. Ieder chakra heeft een eigen kleur en een eigen functie. Tijdens de basiscursus leert u de functies van de verschillende chakra’s kennen.

 

Meditatie

Mediteren is een manier om je gedachten even helemaal stop te zetten. Het effect hiervan is dat het concentratievermogen verbetert  en het geestelijke evenwicht wordt hersteld. Tijdens de basiscursus leert u hoe u kunt mediteren en aarden.

 

Geleidegidsen contact

Bijna iedereen die aan het begin staat van het ontwikkelen van de intuïtie wil graag allerlei dingen zo snel mogelijk onder de knie  hebben. Via geleide meditatie en visualisatie technieken maakt u in de basiscursus een eerste contact met uw geleidegids.

 

Intuïtieve ontwikkeling  (cursus)

In deze cursus krijgt u inzicht in uw intuïtief handelen; Vragen als; waarom doe ik dit,.. en hoe is het mogelijk dat,.. worden behandeld en er is ruimte eigen ervaringen te delen. Elke les start met een meditatie.
 

Meditatie

Zoek even de rust door uw gedachten stop te zetten. Kom in contact met uzelf en daardoor ook met alles om u heen. Meditatie bevordert het concentratievermogen en hersteld het geestelijk evenwicht. U leert aarden en goed ademhalen.
 

Chakra’s  

De chakra’s zijn de energiepoorten van ons lichaam. Is er dan een verband tussen een aandoening, uw geestelijke gesteldheid en uw chakra’s? Waarom spreekt die ene kleur mij eigenlijk zoveel aan? En waarom heb ik soms zo’n afwezig gevoel? U leert alle chakra’s kennen met hun specifieke

functie én kleur.
 

Aura verkennen

Ons Aura, het energieveld om ons lichaam bevat allerlei informatie over onze gezondheid en persoonlijkheid.
 


Geleide-gidsen contact

Altijd het gevoel dat er iemand bij u is? Via geleide meditatie en visualisatie maakt u een eerste contact met uw geleide gids.

De cursus Intuïtieve ontwikkeling geeft u houvast in deze hectische tijd. Het geeft u inzicht en daardoor de rust die u vaak ontbeert. U heeft voor deze cursus geen special opleidingsniveau nodig.

 

tijden: start 19.30 tot 22.30 uur

Inbegrepen: Koffie / thee
Les samenvatting op papier

Les materialen en ondersteuning